dimarts, 5 de juny de 2007

Diari del camí - 3 de juny

Ahir vam sortir de Gonzar cap a les 8:30, acabat ja l'esmorzar. La Karla i jo ens vam avançar bastant, perquè vam mantenir un ritme de marxa més alt. A l'arribar a l'alberg hi havia molta gent esperant, i ens vam haver de conformar amb el que quedava, dormir tot el grup en habitacions separades. A l'hora de dinar ens vam trobar uns madrilenys que s'esforçaven a aprendre català. Vam estar una estona entretinguts amb ells. Més tard, vam anar a la plaça a prendre el sol, però jo em vaig quedar dormint a l'alberg. Em vaig llevar havent dormit tota la tarda, i ja era quasibé l'hora de sopar.

Acabant el sopar, després d'unes riallades i algunes anècdotes, vam anar a la sala dejocs de l'alberg a rematar el dia.

Oliver Riera

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada