dimecres, 10 de juny de 2009

Cinquena etapa

Hola a tothom!

Aquí estem, novament caminant sota la pluja i el vent de Galícia, però decidits a arribar a Santiago. Ja ens falta menys, només dos etapes i podrem abraçar l'Apòstol!!

Aquests dies estem vivint experiències intenses i coneixem molts pelegrins, cadascun amb històries per explicar que, en molts casos, ens deixen admirats.

Com sempre us deixem amb una de les experiències del dia:
Avui ens hem despertat a les set, però com que estàvem molt cansats, al final ens hem llevat poc abans de les vuit.

Hem arreglat les habitacions i a un quart de nou hem anat a esmorzar al bar del costat de l'alberg. A les nou aproximadament hem començat a caminar. Ens ha plogut moltíssim, sobretot al matí. Feia molt aire i molt fred. A mi se m'ha fet molt pesat però sort que només havíem de fer deu quilòmetres.

A les dotze hem arribat a l'alberg, ens hem hagut d'esperar una hora a fora amb el fred i la pluja. Després d'entrar i instal·lar-nos hem descansat una estona, després hem anat a un restaurant on feien pop a la gallega i n'hem menjat; estava molt bo.

Després hem descansat una estona més i també hem jugat a cartes. Al cap d'una estona hem fet el canvi de maletes i ens hem dutxat. Després hem anat a donar una volta pel poble i hem anat a berenar.

Marta Olasz [08/06/2009]

Grup 2

Grup 3

Grup 4

Hórreo

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada