dissabte, 6 de juny de 2009

Primera etapa

Avui és el segon dia que caminem. La pluja ha fet acte de presència en alguns trams, però no defallim: ens queda molt de camí i ens hem d'anar habituant a la inestabilitat meteorològica d'aquestes terres.

Com cada any, els nostres alumnes han d'escriure un diari de les seves experiències al Camí de Santiago. Cada dia ho fan en una llengua diferent: català, castellà i francès o anglès.

A continuació us deixem amb alguns dels seus relats:
Avui, després de quatre anys esperant, he començat el viatge de final de curs a Santiago de Compostel·la. Al matí m'he llevat i després de fer una repassada general a casa he anat cap a l'institut. Allà ens hem acomiadat de tothom i en bus hem anat a l'aeroport (on ens hem trobat el jugador del Barça Silvinho!) i hem volat fins a Santiago.

Un cop allà hem agafat un altre bus fins a Portomarín, on sóc ara, i ens hem acomodat en un alberg molt acollidor. Com que dúiem tres bosses (la gran, la de caminar i la de mà), hem repartit el contingut de la gran amb la mitjana, i la bossa de mà l'hem deixat a la maleta.

Ens ha costat organitzar-nos i saber què era imprescindible per a tres dies de camí i què no, però finalment ho hem aconseguit. De moment l'experiència i l'ambient és bo; a veure com acaba el dia.

A la nit hem anat a Casa Mario i ens han fet una demostració de la música típica gallega i els seus balls, i ens han fet ballar i tastar la beguda típica, la queimada, que és molt forta. Finalment hem tornat a l'alberg de nit i hem posat el despertador a les 5.50 h.

Helena Castilla [03/06/2009]

Today we have walked twenty-one kilometres but now I am not very tired. Yes, the road has been hard but it is the first day and we have had a lot of time to think. Galicia is very beatiful but it rains very often. The surroundings are green. You walk through roads sometimes, but normally you walk through paths. The "Camiño" is full of pilgrims and sometimes you walk with other people. They are very friendly and they come from all around the world.

When we have arrived to Portomarín, we have had some problems with the sleeping room, because Carlos and I had to sleep next to Quim and David but two Germans were in our places. Finally the Germans change the room and we were able to sleep near our friends. The diner has been very good but there was a lot of food.

Ethan Álvarez [04/06/2009]

Grup 1

Grup 2

Grup 3

Grup 4

Grup 5

1 comentari:

 1. Hola a tothom!!!!

  Veient les fotos i els comentaris, no cal dir que us ho esteu passant d'allò més bé!

  Des de l'altra punta de la península us donarem tot l'alè que calgui per tal que aconseguiu la vostra fita.

  Tant sols cal una mica de constància i esforç per tal d'assolir-la.

  Per escriure aquestes lletres estic escoltant "Ollos de Lume de Pancho Àlvarez" Sabeu qui és????

  Pregunteu, pregunteu a veure si el coneixen! potser us emporteu una sorpresa.

  Una abraçada molt forta a tothom!!!

  ResponElimina