dilluns, 8 de juny de 2009

Quarta etapa

Ja hi tornem a ser. Estem a la quarta etapa, de manera que la majoria de nosaltres ja ha passat l'equador del camiño i portem fets més de 50 quilòmetres. Els peus sembla que ja vagin sols i sàpiguen cap on han d'anar.

Caminem sobre mullat i petits ruixats segueixen fent-nos la guitza. A veure si demà no plou... Galícia, diuen, "es un pais de ilusiones"...

Ah, i avui, 8 de juny, aprofitem per felicitar el nostre amic Jose Indiano. Per molts anys!!

Com sempre us deixem algunes de les experiències dels pelegrins:
Hoy nos hemos levantado a las siete de la mañana, pero antes ya me había levantado varias veces por el ruido que hacían los que se levantan.

La Carla, la Aina y yo nos hemos ido a duchar para luego ir a desayunar y después a andar. Al principio íbamos todos juntos hasta que nos han dejado atrás, y nos hemos encontrado con el grupo de la Marta, la Neus, la Lisa, la Clàudia... y nosotras tres hemos andado durante un rato con ellas, hasta que han llegado al albergue y ya se han quedado allí. Con ellos me lo he pasado muy bien, porque hemos estado riendo y hablando, y además hacía muchos días que no nos veíamos todos.

Tres quilómetros más adelante hemos llegado a Casanova y hemos seguido por un camino que se ha hecho muy largo, porque pensábamos que el albergue estaría cerca pero estaba a un quilómetro trescientos del Camiño. También cuando hemos llegado ha venido el grupo de la Judit, la Laura, el Sergi... y han comido con nosotros; luego se han ido para hacer el cambio de maletas. Por la tarde hemos estado en la habitación y por la noche han vuelto a venir los del otro grupo a cenar.

Laura Parcerisas [07/06/2009]

Grup 1

Grup 3

Grup 4

bosc

2 comentaris:

 1. Hola de nou!!!!

  estic seguint el vostre camí amb molt d'interès! Per les històries que expliqueu em puc adonar que, a part de l'esforç de la ruta, esteu convivint com mai. De ven segur que aquesta experiència us quedarà gravada en el fons dels vostres cors!

  Ah! per cert! Ja us han explicat algun acudit de gallegos????? :·)))

  Una forta abraçada i no defalliu, que tot té la seva recompensa!!!

  ResponElimina
 2. Com esteu?
  Escolta Joana... et veig molt ben acompanyada amb tots aquests alumnes al sofà... jo sempre tinc la mania de que tanta joventut aprop ,alguna cosa se'ns encomana, no ?
  Segur que esteu fent el Caminyo? o heu anat a fer una cura de repòs?
  És broma, ja sabem que camineu molt.

  Per cert, les fotos molt maques i algunes pròpies per al fons de pantalla!

  Per La Vall del Tenes menys emocions que vosaltres, però bé i amb ganes de que ens expliqueu com us ha anat!!
  Què tal les farmacioles? les feu servir molt?
  I que em dieu de les samarretes!
  Segur que tots els gallecs volen prendre model! Veieu com les talles eren les encertades! si és que no es pot anar tan apretat...

  Continueu així de bé, molts records des de la vostra terra i una abraçada!
  Eva

  ResponElimina