dimarts, 20 d’octubre de 2009

Crònica del dimarts 20

Honorable teachers and families, fellow students and friends,

Maria Clapés i Noemí Picazo, delegades, respectivament, de Geòrgia i Cuba a la Peace Building Comission, es posen en contacte amb el món exterior després de 4 dies debatint sobre diversos problemes mundials. Des dels conflictes a Somàlia fins a l'educació global, sense arribar en alguns casos a una resolució final.

El primer dia l'impacte de la formalitat i nivell de preparació dels estats ens va espantar, cosa que féu que ens mantinguéssim al marge dels debats, però un cop vam agafar més confiança, el segon dia, la cosa va millorar. Vam agafar una mica de confiança i vam començar a parlar, a dir si estàvem d'acord o no amb alguna resolució, fer algun petit “speech”, alguna pregunta, cantar davant de tot el comitè per arribar tard a la sessió, i ... moltes coses més!

Però a banda de tota aquesta formalitat, ningú no ens ha tret les nostre sortidetes nocturnes que ens feien agafar amb més ganes l'endemà.

Demà arribem al final, i veurem si tota la feina feta aquests dies ha servit per alguna cosa. Tot i així, ja podem dir que és una experiència molt bona. Hem conegut molta gent nova, el nostre anglès ha millorat, els nostres peus han aguantat les dures i llargues sessions sobre els tacons. Us trobem molt a faltar. Ens veiem dijous!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada