dijous, 3 d’abril de 2014

Intercanvi amb Montville: 1r dia (Crònica de Blanca Roca i Valls)

Avui, primer dia de la segona part de l'intercanvi Monville-Sta.Eulàlia, ha sigut un dia ple de nervis i emoció. Quan encara faltaven deu minuts per a les dotze, anàvem arribant tots a l'estació de Granollers Centre, arrossegant les grans maletes i acomiadant-nos dels familiars.

Hem pujat al tren direcció l'aeroport del Prat. Un cop allà, hem anat voltant a buscar el lloc on havíem de facturar l'equipatge i quan per fi hem tingut el bitllet a les mans hem dinat tranquil·lament.

Després de passar els controls ens hem embarcat al nostre avió. El vol ha sigut una mica mogut, ja que trontollàvem diverses  vegades, però uns hostes molt simpàtics, han fet que sigui mes agradable i divertit.

En arribar a París, i sense haver perdut cap maleta, hem pujat a l'autocar que ens ha portat fins a Montville, han estat dues hores de pessigolles a la panxa, ja que teníem ganes de tornar a veure els nostres amics francesos.

La retrobada ha sigut molt emocionant, petons i abraçades per tothom, desprès tots hem marxat a conèixer el que serà la nostra casa i la nostra família durant els propers nou dies.

Demà anirem a París, quanta emoció!!!

Blanca Roca i Valls

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada